جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد پزشکیان: ادعاها علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بی‌اساس است سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی آتش‌بس درخواست کرد / جنگ خسارت دارد اما ایستادگی مقاومت بیشتر است مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند

حقوق و بیمه معلمان محور جلسه نماینده مجلس با وزیر آموزش و پرورش

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جلسه مشترک خود با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، پیمان فلسفی، سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی از جلسه خود با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، خبر داد و گفت: که در جلسه مشترک سه موضوع مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت و درباره این موضوعات اصلی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات حقوق و شرایط دبیران حق‌التدریس در مدارس غیردولتی بود، اظهار داشت: با وجود قانون تأسیس مدارس غیردولتی، پرداخت حقوق این معلمان به‌صورت ناعادلانه و سلیقه‌ای و بدون نظام مشخصی انجام می‌شود که پس از بحث و تبادل نظر در این جلسه در نهایت وزیر آموزشو پرورش دستور داد معاون مربوطه موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه محور دیگر که به آن پرداخته شد عدم بیمه‌پردازی و حقوق پایین معلمان حق‌التدریس که ماهانه (حدود ۳.۵ میلیون تومان) است، در حالی که حقوق معلمان مدارس هیئت‌امنایی بالاتر است لذا در این جلسه مشترک درباره این موضوع گفت‌و‌گو شد که در نهایت آقای کاظمی قول داد این مسئله نیز پیگیری شود.

فلسفی با بیان اینکه موضوع سوم که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت موضوع تقویت مجلس دانش‌آموزی، بود، گفت: بنده در این جلسه بر اهمیت مجلس دانش‌آموزی تأکید کردم و وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کرد این موضوع با جدیت دنبال می‌شود و قرار شد جلسات مشترکی بین کمیسیون‌های مجلس به ویژه کمیسیون آموزش به عنوان کمیسیون تخصصی و کمیسیون‌های مجلس دانش‌آموزی برگزار، تا مسائل دانش‌آموزان و محیط‌های آموزشی به‌صورت دقیق‌تری بررسی و پیگیری شود.

نماینده تهران تاکید کرد: در این جلسه مشترک همچنین بر لزوم استفاده از مدیران توانمند و شایسته برای بهبود وضعیت آموزشی کشور تأکید شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده