یک انتصاب مهم در شورای عالی امنیت ملی توقیف کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس با ۱۶ خدمه غیر ایرانی توسط سپاه پاسداران هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد الیاس حضرتی: رفع فیلتر تلگرام را تأیید نمی‌کنم تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد

حقوق و بیمه معلمان محور جلسه نماینده مجلس با وزیر آموزش و پرورش

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جلسه مشترک خود با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، پیمان فلسفی، سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی از جلسه خود با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، خبر داد و گفت: که در جلسه مشترک سه موضوع مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت و درباره این موضوعات اصلی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات حقوق و شرایط دبیران حق‌التدریس در مدارس غیردولتی بود، اظهار داشت: با وجود قانون تأسیس مدارس غیردولتی، پرداخت حقوق این معلمان به‌صورت ناعادلانه و سلیقه‌ای و بدون نظام مشخصی انجام می‌شود که پس از بحث و تبادل نظر در این جلسه در نهایت وزیر آموزشو پرورش دستور داد معاون مربوطه موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه محور دیگر که به آن پرداخته شد عدم بیمه‌پردازی و حقوق پایین معلمان حق‌التدریس که ماهانه (حدود ۳.۵ میلیون تومان) است، در حالی که حقوق معلمان مدارس هیئت‌امنایی بالاتر است لذا در این جلسه مشترک درباره این موضوع گفت‌و‌گو شد که در نهایت آقای کاظمی قول داد این مسئله نیز پیگیری شود.

فلسفی با بیان اینکه موضوع سوم که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت موضوع تقویت مجلس دانش‌آموزی، بود، گفت: بنده در این جلسه بر اهمیت مجلس دانش‌آموزی تأکید کردم و وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کرد این موضوع با جدیت دنبال می‌شود و قرار شد جلسات مشترکی بین کمیسیون‌های مجلس به ویژه کمیسیون آموزش به عنوان کمیسیون تخصصی و کمیسیون‌های مجلس دانش‌آموزی برگزار، تا مسائل دانش‌آموزان و محیط‌های آموزشی به‌صورت دقیق‌تری بررسی و پیگیری شود.

نماینده تهران تاکید کرد: در این جلسه مشترک همچنین بر لزوم استفاده از مدیران توانمند و شایسته برای بهبود وضعیت آموزشی کشور تأکید شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار